Leuke en handige reisverhalen, tips en tricks, nieuwtjes en top 10 lijstjes voor de beste zonvakantie ervaring. Vind hier alles wat je wil weten, voor jouw last minute zonvakantie!

Paspoort wel of niet afgeven op vakantie? In praktisch elk hotel en vakantiebestemming wordt tegenwoordig een kopie van je paspoort of ID-kaart gemaakt. Voor velen wordt dit gezien als normaal of zelfs verplicht. Maar er zijn risico's en gevaren voor identiteitsfraude. In geen enkel geval ben jij verplicht tot het afstaan van een identiteitsbewijs of een kopie daarvan bij het inchecken. De accommodatie is echter wel altijd verplicht tot een identiteitscontrole. Lees hier meer over het afgeven van jouw paspoort aan hotels en resorts, bij autohuur of bij online kamerhuur.

Lees meer...

met kinderen? Dan kies je voor een mooi hotel met waterpark. Hier vind je de beste 10 hotels met aquapark voor een heerlijke zomervakantie met het gezin. Zwembaden, glijbanen, vermaak voor jong en oud, luxe, wellness, rust en ontspanning. En dit alles tegen een scherpe prijs. Wij hebben de beste 10 hotels met aquapark, in de mooiste voor je op een rijtje gezet.

Lees meer...

Goedkoop op vakantie vanaf Eindhoven? Vind hier jouw last minute vliegvakantie bestemming vanaf Eindhoven! Benieuwd naar welke vliegbestemmingen vanaf Eindhoven Airport beschikbaar zijn? We hebben alle vliegbestemmingen voor je op een rij gezet. Je vindt hier ook de beste met aanbiedingen voor vluchten vanaf Eindhoven!

Lees meer...

Bekijk hier de visum benodigdheden voor elke bestemming. Zowel toeristische als zakelijke visum informatie per land. Heb je een visum nodig voor jouw vakantie bestemming? Start hier direct met de online visumaanvraag procedure.

Lees meer...

Voor een goedkope zomervakantie hoef je niet per se naar het buitenland. Ook Nederland is een zonvakantie bestemming en door de beperkte reistijd is het een ideale bestemming voor een budget vakantie. Van Texel tot Zeeland, heeft Nederland talloze mooie bestemmingen voor een . Ook in de rest van het land vind je verrassend mooie voor een goedkope vakantie in Nederland.

Lees meer...

Onbezorgd op vakantie zonder na te denken over je internetkosten? In deze populaire Europese vakantielanden zit je goed! Vakantie is ontspannen, plezier hebben, muziek en filmpjes streamen, foto’s en filmpjes maken en deze met je familie in Nederland delen. Je kunt nu gebruik maken van internet in het buitenland, zonder dat je gebonden bent aan de WiFi van je hotel, appartement of camping.

Lees meer...
Toon meer...