Januari
Top bestemmingen: , , , ,

Waar op zonvakantie in januari? Vind de beste zonbestemming met Last minute voor januari! In januari nodigt Europa niet uit voor een dagje naar het strand of om even lekker op het terras te gaan zitten. Het is wel de ideale periode voor een Last minute zonvakantie. De zogeheten winterzon opzoeken. In Europa is weinig te vinden op het gebied van een heerlijk warme zonvakantie.

Last minute zonvakanties januari

Waar op zonvakantie in januari?

Beste zonbestemmingen Amerika januari

9911ecbea07a30e7c89fdadbe8a058e8 S

Amerika is een goede keus in januari. In deze periode kan je eigenlijk in geheel Noord- en Zuid-Amerika terecht voor een mooie zonvakantie. Met name populair is een last minute , een strandvakantie naar of een vakantie naar Argentinië of Chili. Maar ook midden Amerika is erg mooi in januari. De ideale periode voor avontuurlijke rondreizen. De beste zonvakanties boek je in de naar: , Bahama's,, , , of .

Beste zonbestemmingen Afrika januari

3bc7aa7f337d2b6d218588b9fca9e94f S

In het noorden van Afrika is het nog redelijk koel en vooral 's nachts behoorlijk koud. Niet ideaal voor een strandvakantie, maar wel een goede tijd om een reis naar de Sahara te maken. Meer richting het zuiden is in januari het hoogseizoen. In Kenia, en is het volop zon en avontuur. Maar let op, langs de oostkust kan de zomer in deze periode extreme hitte meebrengen. Een strandvakantie naar is voor de echte genieters van een hete zonvakantie. Voor een meer gematigde zonvakantie boek je een vakantie naar Zuid-Afrika.

Beste zonbestemmingen Azië januari

463052dad9377fe2445d3b1bfb5f62a3 S

Een last minute Azië is tevens een populaire keuze in januari. Denk bijvoorbeeld aan een strandvakantie naar Thailand of een vakantie Vietnam of zuidelijk China. Het noorden van China is in januari nog behoorlijk fris. In Birma en India is het nog volop zonnig en heerst een aangenaam gematigde temperatuur. Ook is er in deze periode weinig toerisme en kan je dus een rustige en persoonlijke vakantie genieten. Denk bijvoorbeeld aan een last minute all inclusive.

Beste zonvakantie bestemmingen in januari

Waar op vakantie in januari vind je in de Caribbean. Vele landgenoten kiezen dan ook voor een last minute Nederlandse Antillen. De Dominicaans Republiek is momenteel weer erg in trek. Er is veel te beleven en het klimaat is er heerlijk met weinig regen en geen extreme hitte. Maar uiteraard zijn alle eilanden in het Caribische gebied in deze periode zeer geschikt voor een . Ook zijn de Canarische Eilanden nu aangenaam voor een strandvakantie.

Voor de avonturier is het nu een hele goede periode voor een rondreis Sri Lanka, een safari Zuid-Afrika, -Tanzania of -Kenia. Januari is vooral de beste maand voor een bezoek aan Zuid-Afrika, met maar liefst 11 uren zonneschijn per dag en heerlijk aangename temperaturen.

Niet geschikt voor een zonvakantie in januari

In januari kan je op vele terecht voor een heerlijk warme en droge vakantie. Maar er zijn ook zeker Welke vakantiebestemming. Geheel , inclusief, de , Bora Bora, Madagaskar, en , zijn midden in het regenseizoen of hebben kans op hevige stormen.

lees verder...
0
0
0
s2smodern