December
Top bestemmingen: , , , ,

Waar op zonvakantie in december? Vind de beste zonbestemming met Goedkope voor december! Tijd voor een lekker warme winterzon vakantie! Voor de liefhebbers van zon, zee en strand is december niet de beste maand om binnen Europa te blijven. Goedkope winterzon aanbiedingen bieden de oplossing. Bij vele kan je ook voor de maand december terecht voor heerlijk warme en zonnige strandbestemmingen.

Goedkope zonvakanties december

Waar op zonvakantie in december?

Beste zonbestemmingen Azië december

1a0ade594615258bb3adf62b1e1130bb S

In Azië vind je nu nog lekker warme zonnige dagen met weinig regen in Laos en de eindeloze stranden van Bangladesh. Geniet ook van de prachtige natuur, archeologische gebieden en de vriendelijke bevolking. De maand december is de beste maand voor een zonvakantie . Echter is dat wereldwijd bekend en is deze populaire tijd vaak een stuk duurder. Een stuk rustiger in deze maand is het in . Het regenseizoen is vaak in deze maand aan zijn eind en de temperaturen zijn aangenaam warm.

Beste zonbestemmingen Afrika december

0fcccca5b510e5bb86a94045046d252d S

In Afrika is het een goede tijd om Kameroen, of de Ivoorkust te bezoeken. Het is nu het droge seizoen met een warme wind vanaf de Sahara. Ten oosten van ligt het idyllische eiland de . Een waar tropisch paradijs als van een ansichtkaart gegrepen. Niet alleen een top bestemming. Maar ook een ideale voor een luxe en compleet verzorgde . Deze droom bestemming zal in december niet een goedkope zonbestemming zijn.

Beste zonbestemmingen Amerika december

171fc14b49a79ea979710de5b3402b30 S

Een zonvakantie Amerika is in december favoriet bij vele zonaanbidders. Het is de mooiste tijd voor een voordelige last minute ; in deze tijd een fantastische zonbestemming. Je kan in december ook in het gehele Caribische gebied terecht. Denk bijvoorbeeld ook aan, of de Bahama's. Met temperaturen rond de 28 graden, een koel avondbriesje en gezellige strandactiviteiten is het hier altijd goed vertoeven (boek een last minute Caribbean).

Beste zonvakantie bestemmingen in december

De beste zonbestemmingen in december vind je in de Caribbean, Thailand, midden Afrika, de Canarische Eilanden en de Malediven. Vind je het niet erg om wat verder te reizen? Dan is december ook een fantastische periode voor een vakantie naar Australië. In het zuidelijk deel van kan je een avontuurlijk zomer seizoen verwachten. Van safari door het binnenland tot watersporten langs de goudgele kustlijn. Als je van surfen houdt, is Adelaide 'the place to be'.

Niet geschikt voor een zonvakantie in december

In december is het niet de beste tijd voor of Bali. Hier zit men midden in het regenseizoen. kan je ook beter vermijden in december. Vele hotels beschikken niet over verwarming ondanks dat het in de nacht flink koud kan worden. In geheel Oost-Europa en het Middellandse Zeegebied is het in december niet een goede tijd voor een zonnige en warme strandvakantie.

lees verder...
0
0
0
s2smodern