Juni
Top bestemmingen: , , , , , ,,

Waar op zonvakantie in juni? Vind de beste zonbestemming met Goedkope voor juni! In juni kan je terecht in vele Goedkope Europese bestemmingen voor een warme zonvakantie in het binnenland of een warme aan de Middellandse Zee en de .

Jammer zeg... even geen vakantiedeals voor deze vertrekmaand. Bekijk snel alle andere !

Goedkope zonvakanties juni

Waar op zonvakantie in juni?

Beste zonbestemmingen Europa juni

98786352ab62965a07c516ba5d449e8a S

In juni kan je een heerlijke zonvakantie genieten in het gehele Middellandse Zee gebied. Ook zijn de Canarische Eilanden nu zeer aangenaam voor een strandvakantie. In Scandinavië kan je nu heerlijk rondreizen door het wonderschone landschap. Geniet van de cultuur en vriendelijke bevolking tijdens een rondreis Noorwegen. Het is ook het begin van het zomerseizoen voor Tsjechië, waar je onder aangename temperaturen kunt genieten van een chalet in het binnenland of een terrasje pikken tijdens een stedentrip Praag.

Beste zonbestemmingen Amerika juni

In Zuid-Amerika is een rondreis Peru aanbevolen in juni. Tijdens de winterperiode van Peru is het namelijk altijd droog en heerlijk zonnig. Soortgelijke klimaten vind je in Chili en de Andes.

Beste zonbestemmingen Azië juni

9189082f4804c1ab16e77d2cfe8d09d4 S

In Azië zijn in juni enkele zonvakantie mogelijkheden beschikbaar. Een vakantie en vooral is nu zeer aantrekkelijk. Ook valt een vakantie Japan of nog onder de mogelijkheden. Verder kan je e Aziatische bestemmingen beter overslaan, gezien ze zich nog in het moesson regenseizoen bevinden.

Beste zonbestemmingen Afrika juni

08f61c52357dcc6d2503bfea790efe4d S

Als je een avontuurlijke vakantie in Afrika zoekt, is een safari Kenia nu een goed moment. Het land zit in het tweede droge seizoen en kent aangenaam zachte temperaturen van rond de 23 graden. Ideaal om het land door te reizen. Voor een safari geldt hetzelfde. De nachten zijn koel met 18 graden en de dagen kunnen heerlijk warm zijn met een aangename 27 graden Celsius.

Beste zonvakantie bestemmingen in juni

Voor rondreizen of een camper vakantie is geheel Europa nu erg aantrekkelijk. Hoewel het in Scandinavië nog koel kan zijn, kan je met geluk ook heerlijk warme zomerse dagen treffen. Het gehele Middellandse Zee gebied is in juni zeer aantrekkelijk voor een strandvakantie en er zijn dan ook vele mooie . Bijvoorbeeld naar Kroatië of Kreta. Of met een Turkije, een zonvakantie aan de Spaanse kust of een ontspannen strandvakantie Griekse eilanden. In Afrika kan je het beste een vakantie boeken naar Tanzania en Zuid-Amerika biedt prachtige vakanties naar Brazilië.

Niet geschikt voor een zonvakantie in juni

Tijdens de maand juni zijn er in diverse gebieden extreme hittegolven actief met dagelijks temperaturen boven de 40 graden. Zoals in midden Afrika en het midden oosten. Een strandvakantie of een bezoek aan de Piramides wordt dus in deze maand zeker afgeraden. Ook is het nog moesson in India met heel veel regenval en uiterst onaangename hitte.

lees verder...
0
0
0
s2smodern