Top bestemmingen: , , , , , , ,

Waar op zonvakantie in mei? Vind de beste zonbestemming met Goedkope voor mei! In mei begint het zonvakantie seizoen echt op gang te komen in zuid Europa. Met de meivakantie in zicht zijn er vele mooie Goedkope vakantie aanbiedingen te boeken. Alle all inclusive resorts en hotels halen weer alles uit de kast en geluiden het nieuwe seizoen in met heerlijke buffetten en cocktails.

Waar op zonvakantie in mei?

Beste zonbestemmingen Europa mei

6577c6b0fbc4ba9ae61ff6583dc67c84 S

De Middellandse Zee bestemmingen zijn in deze maand eigenlijk allemaal al aantrekkelijk voor een last minute . Ook het westen van Europa kent nu aangename temperaturen boven de 20 graden en weinig kans op regen. De vroege zomerzon vind je in , of . Voor de actieve vakantiegangers is het nu heerlijk hiken in de prachtige landschappen van Hongarije of Oostenrijk.

Beste zonbestemmingen Azië mei

1450fe47fc6d3f93ff072c134eaeda35 S

De meeste Aziatische bestemmingen zijn in mei niet erg aantrekkelijk. Je kan nog met redelijk succes een vakantie genieten in Japan. In bepaalde delen van China kan je ook nog prima een zonnige vakantie genieten. Een rondreis is wellicht nu niet de beste periode. Een strandvakantie in deze maand zeker mogelijk met gegarandeerd heerlijke temperaturen. Het regenseizoen zou nu ten einde moeten zijn. Maar houd de weersverwachting Bali even in de gaten, voordat je een vakantie boekt.

Beste zonbestemmingen Afrika mei

0bb2d4215d5de184c10e9f50ee1d9553 S

Voor een woestijn avontuur of het bezoeken van de Piramides van noordelijk Afrika is de maand mei uitstekend geschikt. Nu is de extreme hitte nog niet gearriveerd en kan je dus redelijk comfortabel genieten van dit nomadische landschap. Een vakantie (een eiland tussen Madagaskar en ) is nu ook zeker de moeite waard. De Kaapverdische eilanden zijn in mei zeker een aanrader. Op dit moment is er weinig kans op regen en de zeetemperatuur is zeer aangenaam om te zwemmen, met 25 graden.

Beste zonbestemmingen Caribbean mei

1371abab3c4aabc3692f4afcfda574f7 S

De maand mei is de laatste maand voor vele Caribische bestemmingen in het droge seizoen. Hoewel ook het regenseizoen vaak geen enkel probleem is voor een heerlijke zonvakantie, is deze maand nog met alle zekerheid de beste maand voor een last minute strandvakantie naar een tropisch Caribisch eiland. Denk bijvoorbeeld aan een vakantie Bahama's of een strandvakantie . In Zuid-Amerika is het regenseizoen net voorbij in Bolivia, wat een prachtig landschap verschaft met aangename temperaturen. De Pacifische kust biedt nu ook mogelijkheid tot heerlijke in luxe en schoonheid in .

Beste zonvakantie bestemmingen in mei

De voor zomerse temperaturen zijn nu bijzonder aangenaam in Portugal. Boek dus een last minute Algarve voor een heerlijk warme strandvakantie met zwoele nachten. Heb je altijd al Schotland willen bezoeken? Dan is nu het moment. Mei is de warmste en droogste maand van het jaar voor dit bijzonder mooie groene heuvellandschap. Als de woestijn je trekt kunt het noorden van Afrika bezoeken en voor een meer tropische vakantie ga je naar het Frans Afrikaanse Réunion of boek je een last minute Mauritius.

Niet geschikt voor een zonvakantie in mei

In mei kan je beter de meeste Aziatische bestemmingen vermijden met uitzondering van Bali. Ook is nu India en grote delen van in het regenseizoen beland. Het is nu niet alleen erg nat, maar ook onaangenaam heet. Ook zit momenteel midden in het regenseizoen en kan beter worden vermeden.

lees verder...

Goedkope zonvakanties mei

0
0
0
s2sdefault