April
Top bestemmingen: , Vietnam, , , ,

Waar op zonvakantie in april? Vind de beste zonbestemming met Goedkope voor april! In april is de lente volop aanwezig in geheel Europa. Dit betekend meer zon en aangenamere temperaturen. April is het begin van het zonvakantie seizoen in het Middellandse Zeegebied. Een Goedkope vakantie of is gegarandeerd genot voor de liefhebber van zon, zee en strand.

Goedkope zonvakanties april

Waar op zonvakantie in april?

Beste zonbestemmingen Europa april

34649abc993982b197aa9a6210af69ed S

Langs de noordelijke kustlijn van de Middellandse Zee kan het nog wat fris zijn door koude wind of bewolking. Ondanks dat het vaak niet elke dag volop zonnig en warm is, biedt , toch een heerlijke bestemming voor een zonvakantie. Vooral aan het einde van de maand April. De resorts beginnen volop actief te worden en bieden reeds alle faciliteiten. Als animatieteams en watersportactiviteiten. Maar je mijdt nu nog extreme drukte. Je hebt dus een zeer persoonlijke zonvakantie voor weinig geld.

Beste zonbestemmingen Amerika april

0d7764695c55c5d1c3edadce4a2a2cb9 S

In Noord-Amerika kan je ondertussen op veel bestemmingen terecht aan de oost kust en het binnenland. Californië, Louisiana, en Bermuda zijn nu zeer in trek. Ook is een stedentrip New York City nu het beste moment. De koude periode is net achter de rug en de extreme hitte is nog niet in aantocht. Het ideale moment dus voor een last minute New York.

Beste zonbestemmingen Azië april

Cb814f6646368a9340b7ed30aa1a9ed7 S

In Azië kan je nog best een vakantie boeken naar Cambodja, Vietnam, Filipijnen of Nepal. Overige Aziatische bestemmingen zijn in april erg heet en onaangenaam droog. Een zeer populaire keuze in april is een vakantie Japan. Hoewel het in deze periode bijzonder druk kan zijn met toeristen, is het nog steeds de beste periode om het bijzondere land, welke nu volop in bloei staan, te bezoeken. Sydney biedt ook een heerlijke zonbestemming in deze periode. Zoek dus nu die goedkope last minute .

Beste zonbestemmingen Afrika april

161bb2cd9d87d4fb2583e55eca6a3af4 S

In Afrika is het nu de tijd voor een bezoek aan Marrakesh. Met een last minute zit je altijd voordelig op de mooiste zonbestemming van Afrika in april. De echte strandliefhebber boekt een goedkope vakantie naar . Maar ook is nu een mooi moment voor een zonvakantie naar of een rondreis Namibië.

Beste zonvakantie bestemmingen in april

De zonliefhebbers welke graag op het strand liggen kunnen in deze maand enkele heerlijke bestemmingen vinden in het Middellandse Zee gebied. De zuidelijke regio's zijn al heerlijk warm tijdens de opkomst van de zomer. Ook zijn de Canarische Eilanden nu aangenaam voor een . Voor meer exotische kan je het beste een vakantie boeken naar de Filipijnen of Vietnam. Wil je toch wat dichter in de buurt blijven, maar wel een tropische vakantie ervaring beleven? Dan is in april zonnig Kaapverdië de ideale vakantie voor u!

Niet geschikt voor een zonvakantie in april

Een steeds meer in populariteit groeiende zonbestemming is . Deze bestemming is in april echter niet handig, gezien het hevige regenseizoen. Ook is nu niet de beste tijd voor bestemmingen in Zuid-Amerika.

lees verder...
0
0
0
s2smodern