Luxe en ontspanning op de mooiste . Prachtige stranden, whirlpools, massage, sauna, á la carte diners en natuurlijk de fantastische service in de mooiste vakantieresorts. Dit is het leven van de echte levensgenieters. En je kan hier ook van genieten, tijdens een heerlijk ontspannende wellness vakantie. Vind de beste aanbiedingen naar de mooiste bestemmingen en geniet van uitstekende faciliteiten. Kom helemaal tot rust tijdens een welverdiende wellness vakantie.

Wellness vakantie naar Bounty Eilanden

Wellness Bergen

Bepaalde paradijselijke bestemmingen stralen zo’n fijne sfeer uit, dat het al ontspannend werkt zich puur op de vakantie naar die bestemming te verheugen. De , , , . Deze bestemmingen hebben allemaal een vergelijkbare charme. Het gevoel dat deze bestemmingen vooraf oproepen, kan je hier ook beleven. Verblijf hier in prachtige resorts, geniet van uitstekende service en heerlijke wellness faciliteiten. Kom heerlijk tot rust op deze ‘Bounty eilanden’.

Wellness vakantie in Europa

Wellness Bad

Niet alleen op de ‘Bounty Eilanden’ kan men een heerlijke wellness vakantie doorbrengen. Ook op de vele Europese bestemmingen zijn prachtige wellness resorts te vinden. Natuurlijk zijn er de , De Spaanse Costa’s, , , of de Turkse Rivièra.

De keuze uit de vele wellness resorts in Europa is enorm. Van de verschillende ketens zijn hotels te vinden in de populairste vakantiebestemmingen voor een last minute zonvakantie.

RIU, Robinson, Sensatori of Sensimar

Wellness Hottub

Via TUI en worden heerlijke wellness vakanties aangeboden naar hotels en resorts van de ketens RIU, Robinson, Sensatori en Sensimar. Hier kan men uitstekend genieten van alle luxe en wellness die men zich kan voorstellen. Kom tot rust in deze prachtige resorts, geniet van de uitgebreide service, de luxe accommodatie en ontspan. Ook in het aanbod van andere bevinden zich uitstekende hotels ketens, met een fantastische service, ideaal voor een heerlijke wellness vakantie.

lees verder...

Goedkope wellness vakanties

0
0
0
s2sdefault