Februari
Top bestemmingen: , , , , , , ,

Waar op zonvakantie in februari? Vind de beste zonbestemming met Last minute voor februari! Februari is een heerlijke maand om er even tussenuit te knijpen en de winterzon op te zoeken in tropische oorden. Voor de echte zongenieters is een Last minute in februari de ideale uitvlucht. Voor een gematigd maar heerlijke voorzomer vakantie, zit je ook goed op de . De lente is hier onderweg en alles begint al mooi te bloeien onder zachte temperaturen en zwoele avonden.

Last minute zonvakanties februari

Waar op zonvakantie in februari?

Beste zonbestemmingen Afrika februari

2cf3de1421350014af841348e8a1b0fb S

Februari is de ideale maand voor een rondreis . Je kan in deze periode volop genieten van de woestijngebieden, voordat de extreme hitte aantreedt. Ook de Afrikaanse bestemmingen en hebben nu een zeer aangenaam klimaat en de prijzen zijn vele malen aantrekkelijker dan in de zomermaanden. Alhoewel iets minder populair in deze maand, is ook een goede keus. Het is er goed warm en je hebt weinig kans op regen.

Beste zonbestemmingen Amerika februari

0b242dd5a6f3b60d9c07a5d96a2bc449 S

Ook Amerika heeft vele mooie voor de maand februari. In Zuid-Amerika is Nicaragua erg populair voor een zonvakantie. Ook is het een goed moment voor een rondreis Peru of een rondreis Argentinië. Februari is de beste periode voor een bezoek aan zuid Californië en . Alhoewel het in Mexico, zoals een strandvakantie Cancun, behoorlijk warm kan zijn. In de wintermaanden, vooral in begin van het nieuwe jaar is een last minute wellicht de meest populaire keus onder ons Hollanders. In deze tijd kan je eigenlijk op elke Caribische bestemming lekker genieten van zon, zee en strand. Voor een , of omdat het gewoon nog op je wenslijst staat, is een last minute nu het perfecte moment. Naast een heerlijk klimaat en aantrekkelijke prijzen is het ook de beste tijd voor watersporten, zoals surfen. Surfen vindt haar oorsprong op Hawaii en wordt hier dan ook vereerd. Vrouwelijke surfers worden gezien als godinnen.

Beste zonbestemmingen Azië februari

802a9daf23bff040c546f525d4bd22bc S

In Azië zijn in februari diverse mooie te vinden. In Birma, noord India en de Philippijnen ben je vrij van stormen en regenval, met aangename temperaturen. Als je de berggebieden vermijdt is een last minute erg aangenaam in het zuiden en het westen van het land. Een rondreis Nepal is ook erg interessant in deze periode. Het klimaat is nu zeer aangenaam, met veel zon overdag. In de avond, op hoger gelegen gebieden, kan het wel redelijk afkoelen, dus neem dan wat warms mee.

Beste zonvakantie bestemmingen in februari

Er is veel keus voor winterzon in februari. De meest populaire bestemmingen bevinden zich in Afrika en Midden-Amerika. Boek bijvoorbeeld een zonvakantie naar Marokko, Mexico of de Caribbean. Ook is februari een goed moment voor een romantische Nijlcruise. Voor natuurgenieters en wandelaars is het in Nepal en Canada in februari heerlijk vertoeven. Ook zijn de Canarische Eilanden nu aangenaam voor een strandvakantie. Voor de liefhebber van zachte lentedagen zijn in februari ook al enkele Middellandse Zee bestemmingen zeer aangenaam. Bijvoorbeeld Zuid-Spanje, Zuid-Italië en Zuid-Griekenland.

Niet geschikt voor een zonvakantie in februari

In deze maand kan je beter , Frans Polynesië en de mijden. Zij zitten nog midden in het regenseizoen. Ook in Madagaskar en is deze maand nog kans op zware stormen en veel regen.

lees verder...
0
0
0
s2smodern