Top bestemmingen: ,, , , , ,

Waar op zonvakantie in maart? Vind de beste zonbestemming met Goedkope voor maart! Hoewel in Europa de lente aanbreekt in maart, kan de temperatuur nog steeds onaangenaam zijn. Zeker geen periode voor een in eigen land. In maart begint gelukkig langzaam het zomerseizoen in het Middellandse Zeegebied. In de Toscane, en de is het al heerlijk vertoeven in de voorjaarszon.

Waar op zonvakantie in maart?

Beste zonbestemmingen Azië maart

1ba6f013b03d3119f460bad3db0fbe5d S

In Azië is het nog steeds het droge seizoen in India. Nog een mooi moment voor een zonvakantie naar dit prachtige land met haar bijzondere cultuur en zeer vriendelijke bevolking. Maart is een populaire periode voor het verkennen van Nepal, of Vietnam. Vietnam is tevens één van de meest populaire rondreis bestemmingen in Azië.

Beste zonbestemmingen Amerika maart

0d422469a7bfe49699e19d8d898530d7 S

In Noord-Amerika is het hoogseizoen in . Aan de kust van Miami is het heet en droog en elke dag volop zon. Omdat dit het hoogseizoen is, is het echter behoorlijk druk en zeker niet voordelig. In het Caribische gebied is het nu het juiste moment voor een last minute. In maart kan je ook prima een rondreis Argentinië maken. Je vindt zeer aangename warme temperaturen. Op hoger gelegen berggebieden kan het wel behoorlijk waaien.

Beste zonbestemmingen Afrika maart

8eddc4b0895231bbf7f506e7d72e890b S

In Afrika kan je prima terecht in het zuiden van . In het noorden van Afrika is het 's nachts nog redelijk fris. Dus als je je zonvakantie boekt, controleer dan of het hotel naast airco ook een verwarming heeft. Je kan ook prima een vakantie boeken naar , Kameroen of de Ivoorkust.

Beste zonvakantie bestemmingen in maart

Voor de liefhebbers van cultuur en citytrips, is maart de tijd voor een bezoek aan de Italiaanse stad Florence en het zuid Spaanse Sevilla. Boek een tropische zonvakantie naar Sri Lanka of Cuba. De avonturier kan in maart genieten van een rondreis Senegal of een rondreis Vietnam. Voor de liefhebbers van romantiek, luxe, duiken en snorkelen in een tropisch paradijs is maart een mooie periode voor een last minute Maldiven of een strandvakantie naar de Kaapverdische Eilanden.

Niet geschikt voor een zonvakantie in maart

In maart moet je zeker Kenia mijden. Maart is de maand waarin het dagelijks flink regent. Bezoek ook niet Canada, waar de wintersneeuw begint te smelten en de horden steekmuggen hun aantocht maken.

lees verder...

Goedkope zonvakanties maart

0
0
0
s2sdefault