Huwelijksreis naar de mooiste ! Heerlijk een romantische reis samen met de liefde van je leven, quality time samen doorbrengen en genieten van elkaar en de prachtige . Een romantische huwelijksreis is een uitstekende manier om samen het huwelijk te vieren. De bekendste bestemming voor een huwelijksreis is wel Bora Bora, maar er zijn zoveel mooie idyllische bestemmingen voor een huwelijksreis, waar je samen met je partner even de rest van de wereld kunt vergeten.

De mooiste huwelijksreizen

Huwelijksreizen Seychellen

Gouden stranden, palmbomen, een blauwe zee en fantastische weer. De mooiste huwelijksreizen gaan naar prachtige gebieden in Azië, Afrika en het Midden Oosten. Bounty eilanden als de of de hebben de uitstraling waar veel mensen aan denken, bij deze romantische reizen.

Bounty eilanden zijn natuurlijk niet voor iedereen de ideale bestemming voor een huwelijksreis. en , ook deze landen met hun cultuur, sfeer en temperament hebben een romantische uitstraling, die veel net getrouwde stellen aan trekt.

De populairste huwelijksreizen

Huwelijksreizen Afrika

Het is niet verwonderlijk dat in de top 10 populairste huwelijksreizen ook veel van de mooiste vakantiebestemmingen voor een huwelijksreis staan. Er is toch iets magisch of romantisch aan de gehele paradijselijke sfeer die juist deze bestemmingen met zich mee brengen. Bora Bora is veruit het populairste. Het ligt ook het verste weg en is niet met een rechtstreekse vlucht bereikbaar.

De alternatieven voor Bora Bora zijn de Malediven, de Seychellen, en . Ook andere bestemmingen als, , , Griekenland, Italië en verschillende eilanden in de zijn onder de populairste bestemmingen voor een huwelijksreis.

Stedentrip huwelijksreizen naar de zon

Huwelijksreizen Italie

Naast de vele prachtige idyllische bestemmingen zijn er ook tal van romantische stedentrip bestemmingen, welke populair zijn voor een huwelijksreis. Natuurlijk is Parijs één van deze steden, de bijnaam van de Franse hoofdstad is niet voor niets, de stad van de liefde. Maar ook, Venetië, Rome, Barcelona en New York zijn uiteraard erg populair bij de pas getrouwden.

lees verder...

Goedkope huwelijksreizen honeymoon

0
0
0
s2sdefault