Attractiepark vakanties! Spanning en avontuur tijdens een heerlijke zonvakantie! Geniet van spannende achtbanen, wildwaterbanen en vele andere attracties tijdens een zonvakantie. Bezoek de mooiste pretparken van Europa of ver daar buiten, of verblijf in een prachtig waterpark vol spannende glijbanen. Zon, zee en avontuur, het kan wanneer je tijdens een heerlijke zonvakantie de mooiste en bekendste pretparken of waterparken bezoekt.

Bezoek spannende pretparken tijdens je zonvakantie

Overal ter wereld zijn er prachtige attractieparken en aquaparken. Disneyland in Parijs en natuurlijk zijn bekend, maar ook Ferrariworld in , PortaVentura in Salou of Gardaland bij het Gardameer zijn bekende en populaire pretparken bij de Nederlandse zonvakantie-gangers.

Pretparken in zonvakantie bestemmingen

Attractiepark Ferrariworld

Disneyworld in Orlando Florida is wel het pretpark Walhalla van de wereld. Dit pretpark bestaat uit wel 4 attractieparken. Het is dan niet alleen populair bij Amerikanen, maar bij toeristen over de gehele wereld. Maar ook Ferrariworld in Abu Dhabi kent een duidelijke fanbase van toeristen die specifiek voor het park naar Abu Dhabi reizen.

In andere populaire als Salou en het Gardameer, komen toeristen voornamelijk voor de zon en de zee en is het attractiepark een zeer aangename bonus. Het is hier dus echt genieten van zon, zee en de spanning van het pretpark.

Waterparken in zonvakantie bestemmingen

Attractiepark Waterpark

Tijdens een zonvakantie is het natuurlijk lekker om verkoeling te zoeken in het zwembad. Een verblijf in een waterpark is dan ideaal. De waterparken van Splashworld zijn ware glijbanen paradijzen. Hier is het all inclusive genieten van alle luxe in de resorts en de zwembaden en glijbanen. Vaak zijn deze waterparken in het all inclusive resort aanwezig of is het resort vlakbij en is de toegang bij het verblijf in het resort in begrepen.

De Splashworld resorts vind je in , , , Egypte, Marokko, en in de Dominicaanse Republiek. Het is dus heerlijk glibberen en glijden in de mooiste waterparken in de populaire zon.

Pretparken in Europa

Attractiepark Achtbaan

Niet alleen in de vele zijn er verschillende prachtige pretparken te vinden ook in Nederland, België, Duitsland en andere Noord-Europese landen zijn er leuke en spannende attractieparken te vinden, ideaal voor een dagje weg, weekendje weg, of een minivakantie. Europapark en Phantasialand in Duitsland, Legoland in Denemarken, Disneyland in Parijs, het zijn slechts een paar voorbeelden. In Nederland zijn natuurlijk de Efteling en Walibi erg populair.

lees verder...

Goedkope attractiepark vakanties

0
0
0
s2sdefault