januari 2020! Goedkoop naar de zon in de winter! Een overzicht van de beste en warmste in januari. De beste winterzon bestemmingen vind je in Azië, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Maar ook in Europa en Afrika zijn nog winterzon bestemmingen voor een gematigde warme zonvakantie in de winter.

Winterzon vakantiebestemmingen voor januari

Tijdens de koude winterperiode in Europa is een zonvakantie steeds vaker gewild onder velen. Een wintersport vakantie is niet voor iedereen weg gelegd. Vaak is een wintersport duur en is voor veel Nederlanders een actieve vakantie in de sneeuw niet favoriet. Voor de liefhebber van zon, zee en strand is er tijdens de wintermaanden nog voldoende keus; Al moet men er vaak wel wat verder voor vliegen (minimaal 4,5 uur). We hebben de beste winterzon gebieden op een rij gezet.

Waar op vakantie in januari

Winterzon bestemmingen in Noord- en Zuid-Amerika (Caribbean)

Meest populair voor een winterzon vakantie zijn de . Een last minute is altijd een succes. Maar ook aan het vaste land van Amerika ligt een heerlijk hete op je te wachten. Denk bijvoorbeeld aan een strandvakantie of een last minute .

Winterzon bestemmingen in Azië

Voor diverse Aziatische bestemmingen zijn volop zonvakanties en te boeken. Let wel dat niet elke bestemming even geschikt is in januari. Sommige bestemmingen bevinden zich nog midden in het regenseizoen, zoals. Een last minute staat garant om snel met de neus in de zon te zitten.

Winterzon bestemmingen in Afrika

Met een last minute kan je een heerlijke strandvakantie genieten. Het noorden van Afrika heeft enkele nadelen: Zo is het in de nacht behoorlijk koud en hebben hotels vaak geen verwarming. Het midden van Afrika is aangenaam warm en biedt veel mogelijkheden voor een prachtige safari. Een strandvakantie valt ook nog onder de mogelijkheden.

Winterzon bestemmingen in Europa

In Europa zijn de uiteraard erg beperkt. Maar de zon schijnt eigenlijk altijd op de . Vermijdt het noorden van , hier is kans op flinke regenbuien. De eilanden kunnen in de avond en nacht wat frisser zijn. Met name op en heb je in de avond wel een jasje of vest nodig, door de stevige wind. Met een last minute zit je snel op het strand in de zon, in slechts 4,5 uur vliegen!

Reviews 'Goedkoop naar de zon in januari 2020 | Winterzon bestemmingen'

(0 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault