Werelddeel: Europa
Vliegafstand: minder dan 3 uur
Taal: Italiaans
Valuta: Euro
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart
Beste reistijd: Lente, Zomer, Herfst
Reisvaccinatie: Niet nodig

Goedkope last minute zonvakantie Toscane 2018/2019 boeken? De goedkoopste last minute Toscane all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Culturele zonvakantie Toscane

Aan de Tyrreense zee ligt de mooiste provincie van , Toscane. Geniet hier van het glooiende landschap, het mediterrane klimaat, de prachtige historische steden en natuurlijk het heerlijke eten. In het binnenland liggen de bekende wijnlanden, aan de kust liggen vele badplaatsen als Massa, Livorno en San Vicenzo. Voor de kust liggen een aantal prachtige eilanden, zoals Elba. Geniet en kom tot rust tijdens een heerlijke zonvakantie Toscane.

De bekendste culturele bestemmingen in Toscane zijn natuurlijk Pisa, met haar kenmerkende scheve toren en Florance, waar de Italiaanse renaissance ontstond. Bewonder hier de schilderkunst, beeldhouwkunst en architectuur. Ook elders in deze provincie zijn allerlei overblijfselen uit het rijke verleden van deze regio te vinden, kastelen, kerken en Abdijen en middeleeuwse dorpen. Ook de natuur met haar prachtige flora en fauna zijn het bewonderen waard, evenals de vele wijnvelden. Hier komen ’s werelds lekkerste wijnen vandaan. Aan de kust zijn verschillende badplaatsen te vinden met heerlijke stranden en allerlei faciliteiten, ook voor heerlijke dagen aan het strand, zit je goed in Toscane.

Uitgaan in Toscane

In Italië kan men heerlijk eten en drinken, zeker in deze wijnregio. In iedere plaats zijn restaurants te vinden die heerlijke lokale gerechten serveren, waar de lokale wijnen uitstekend bij passen. In de grotere plaatsen zijn voldoende bars en discotheken te vinden. In de kleinere plaatsen zijn resorts te vinden hun eigen uitgaansgelegenheden.

lees verder...

Goedkope zonvakanties toscane

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingtoscane

Verwacht voor morgen: onbewolkt
15°C 0mm
1m/s 100% 0%
16 november
9°C / 13°C
onbewolkt
17 november
9°C / 12°C
onbewolkt
18 november
9°C / 10°C
lichte regen
19 november
6°C / 10°C
lichte regen
20 november
3°C / 7°C
onbewolkt
21 november
1°C / 7°C
onbewolkt