Kerst Zonvakantie 59458694 123rf

Kerstvakantie zon aanbiedingen 2020. Goedkoop naar de zon tijdens de kerst, oud en nieuw en nieuwjaar. Het is steeds populairder om kerst en oud&nieuw buiten Nederland te vieren met een vakantie. Bekende kerst zijn de en het tropisch paradijs op de . Bekijk ook de beste voor de goedkoopste last minute volgende week!

Goedkope kerstvakanties

Wanneer is de kerstvakantie 2020

De data voor de kerstvakantie in Nederland staan vast. De scholen mogen hier niet van afwijken.

Kerstvakantie 2020
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid

19 december 2020 t/m 3 januari 2021

19 december 2020 t/m 3 januari 2021

19 december 2020 t/m 3 januari 2021

Kerst vieren op het strand

Dit jaar een met de kerstdagen? Dat kan, en nog goedkoop ook nog; Boek een voordelige winterzon vakantie met korting! Met druilerig weer in Nederland is een romantische witte kerst al vaak een sprookje. Maar waarom niet kerst met witte zandstranden? Lekker genieten met zon, zee en strand. Met de hele familie heerlijk verwend worden in een luxe hotel. Kerstmis is nog nooit zo zorgeloos en ontspannen geweest. Doe je badkleding in je koffer en geniet van zonneschijn op paradijselijke stranden of aan het zwembad van het hotel. Boek hier je kerstvakantie 2020 onder de zon!

aruba strand

Kerstvakantie Canarisch eilanden of Caribisch gebied

In ongeveer 4,5 uur ben je al op een Canarisch eiland. Met gemiddelde temperaturen van 25 graden en heel veel dagen zon, zijn de Canarische eilanden een paradijsje dicht bij huis. Vier jouw kerst op de stranden van , , of .

Op ca. 9 uren vliegen ben je in het Hollands paradijs. De of de andere Caribische eilanden kennen een gemiddelde temperatuur van 29 graden. Zon, zee en strand op tropisch niveau. Heerlijk cocktails nippen onder een palmboom. Snorkelen en duiken in de prachtige onderwater wereld. Of gewoon lekker zwemmen in het warme water. Het tropisch paradijs in de ligt op jou te wachten tijdens de kerstdagen.

lees verder...
0
0
0
s2smodern