Werelddeel: Azië
Vliegafstand: minder dan 4 uur
Taal: Turks
Valuta: Turkse Lira
Reisdocumenten: Paspoort of ID-kaart, Visum (nu regelen)
Beste reistijd: Lente, Zomer
Reisvaccinatie: Niet nodig
Reisadvies: Wees alert! (toon advies)

Last minute vakantie Side boeken? De goedkoopste last minute Side all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Strandvakantie Side met het hele gezin

Side is een oude havenstad aan de Middellandse Zee. Door haar rijke geschiedenis kent Side een mix van oude- en nieuwe architectuur. Wanneer je van cultuur houdt, bezoek dan is er genoeg te bezichtigen in Side. Bezoek bijvoorbeeld de baden uit de 5de eeuw en er is keuze uit diverse tempels en musea. Voor gezinnen is er plezier in Side. Naast de vele faciliteiten in de all inclusive accommodaties, is er een prachtig waterpark in Side, Water Planet. Het park is gemaakt voor 2500 bezoekers in één keer te kunnen vermaken. Er is dus voldoende keuze in glijbanen en golfslagbaden. Water Planet is eigenlijk een compleet attractiepark. Want hier kan je ook bungee jumpen en raften. Plezier voor het hele gezin dus!

Uitgaan in Side

Het uitgaansleven in Marmaris en Antalya is veel uitgebreider, maar toch heeft Side ook ruim voldoende te bieden aan clubs en bars om tot de kleine uurtjes te gaan stappen. Je kunt een avondje uit in Side natuurlijk beginnen met een heerlijk etentje in één van de restaurants en daarna het nachtleven op te zoeken. Op het strand zijn er diverse plaatsen waar je kunt uitgaan in Side, vooral als je echt komt om te dansen, feesten en uit je dak te gaan. Bij de Apollo tempel ligt zelfs een hele barstraat, waar de zij aan zij gelegen cafés tot in de vroege uurtjes open zijn.

lees verder...

Goedkope zonvakanties side

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweer side

Verwacht voor morgen: onbewolkt
38°C 0mm
4m/s 21% 0%
26 augustus
38°C / 26°C
onbewolkt
27 augustus
38°C / 24°C
onbewolkt
28 augustus
40°C / 24°C
onbewolkt
29 augustus
37°C / 23°C
onbewolkt
30 augustus
35°C / 22°C
onbewolkt
31 augustus
33°C / 22°C
onbewolkt