Goedkope Zandvoort boeken? De goedkoopste last minute Zandvoort all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Zandvoort: Beach for Amsterdam

Voor een dagje naar het strand, een weekendje weg of een vakantie in Nederland, is de populaire badplaats Zandvoort een zeer goede keuze. Je vindt hier mooie brede stranden en duingebieden, waar je heerlijk kunt zonnebaden. Er zijn diverse strandpaviljoens waar je lekker kunt eten en ontspannen terwijl je geniet van de zon. Vanuit Zandvoort is ook het duingebied Nationaal Park Zuid-Kennemerland goed bereikbaar, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Direct aan het strand, in het duingebied ligt het bekende Circuitpark Zandvoort, waar regelmatig autoraces en andere evenementen worden georganiseerd. Vanuit Amsterdam is Zandvoort uitstekend te bereiken met de trein en de auto. De bijnaam Beach for Amsterdam is vanwege deze bereikbaarheid dan ook treffend. 

Uitgaan in Zandvoort

Zandvoort is meer dan strand en het circuitpark. 's Avonds kun je hier ook uitstekend uitgaan. Er zijn tal van gezellige uitgaansgelegenheden, zoals de vele restaurants met een ruim aanbod van verschillende wereldkeukens, bars en discotheken. Maar je kunt natuurlijk ook naar het Casino, Theater or Bioscoop. In de zomer zijn er diverse evenementen met podia in de stad, op het circuit en zelfs op het strand. 

lees verder...

Goedkope strandvakanties zandvoort

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweer zandvoort

Verwacht voor morgen: lichte regen
15°C 1mm
7m/s 88% 68%
21 juni
14°C / 13°C
onbewolkt
22 juni
17°C / 13°C
onbewolkt
23 juni
20°C / 14°C
zwaar bewolkt
24 juni
23°C / 17°C
zwaar bewolkt
25 juni
25°C / 19°C
onbewolkt
26 juni
19°C / 17°C
zwaar bewolkt