Goedkope Vlieland boeken? De goedkoopste last minute Vlieland all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Ontspannen op Vlieland

Het kleine Waddeneiland Vlieland is een heerlijke bestemming voor een weekendje weg in Nederland of een vakantie in eigen land. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de natuur en allerlei leuke dingen doen. Wandel of fiets door de natuur, ga paardrijden of power-kiten op het strand, maak excursies over het eiland met lokale gidsen, ga mee met zeehondentochten voor de kust of doe aan strand-yoga. Uiteraard kun je natuurlijk gewoon heerlijk zonnebaden op het strand van de Waddenzee of de Noordzee, tijdens deze rustige zonvakantie in Nederland. Wil je even een dagje iets anders, dan zijn er ook musea te bezoeken en bezienswaardigheden te bewonderen. Verder worden er gedurende het jaar evenementen georganiseerd, zoals "Here Comes the Summer" in mei en het 3-daagse muziekfestival "Into the Great Wide Open" in september.

Uitgaan op Ameland

Lekker dineren, een drankje drinken en genieten van muziek en dans. Natuurlijk kan dit ook op Vlieland. Op het eiland bevindt zich één dorp, waardoor de restaurants, bars, café's en andere uitgaansgelegenheden zich gemakkelijk dicht bij elkaar bevinden. Er zijn diverse leuke en gezellige restaurants en cafés waar je gezellig kunt zitten eten of een drankje drinken en dansen, tot in de late uurtjes. Concerten bij kaarslicht, bowlen en een bezoek aan de escape-room horen ook tot de mogelijkheden. 

lees verder...

Goedkope strandvakanties vlieland

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweer vlieland

Verwacht voor morgen: zwaar bewolkt
21°C 0mm
4m/s 80% 82%
26 augustus
21°C / 19°C
licht bewolkt
27 augustus
21°C / 20°C
onbewolkt
28 augustus
22°C / 20°C
lichte regen
29 augustus
19°C / 17°C
zwaar bewolkt
30 augustus
17°C / 16°C
geheel bewolkt
31 augustus
18°C / 16°C
zwaar bewolkt