Goedkope last minute zonvakantie Texel 2018/2019 boeken? De goedkoopste last minute Texel all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Topvakantie op Texel

Het misschien wel populairste wadden eiland is Texel. Afgezien van luieren op het strand, is er veel te doen op Texel. Het gehele jaar zijn er evenementen en excursies. Ontdek en geniet van alle typisch Texelse dingen die het eiland biedt.

Texel biedt vertier voor iedereen. Of je nu wilt ontspannen op het strand, of een meer actieve vakantie wilt, alles kan op Texel. Het is een heerlijk eiland om even uit te waaien tijdens een fiets of wandeltocht. Je kan hierbij regelmatig even stoppen en op een terrasje bij komen, met een lekker hapje of drankje, voor je weer terugkomt bij je hotel, vakantiepark of camping op Texel. Onderweg kom je op verschillende locaties interessante bezienswaardigheden tegen, als de Vuurtoren.

Op het eiland kan ook prima gewinkeld worden. Hoofdstad Den Burg is de uitgelezen plek om dat te doen. Verblijft je in of bij een van de andere plaatsen dan kan je daar prima winkelen voor de dagelijkse boodschappen.

Je moet een overtocht naar Texel met een veerdienst maken om op je vakantiebestemming te komen. Ben je voetganger, dan kost je dit nog geen 3 euro. Ga je met een gewone auto, dan kost een overtocht Texel maximaal 37 euro. Heb je een camper of caravan, dan ben je duurder uit.

Uitgaan op Texel

Uitgaan op Texel gebeurd voornamelijk in De Koog, dit is met name bij de jeugd de plek om uit te gaan. Op het eiland zijn in de zomer maanden de cafés lang open en worden er allerlei evenementen en feesten georganiseerd.

lees verder...

Goedkope s texel

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingtexel

Verwacht voor morgen: onbewolkt
1°C 0mm
8m/s 100% 32%
16 december
1°C / 6°C
sneeuw
17 december
1°C / 4°C
zwaar bewolkt
18 december
0°C / 5°C
lichte regen
19 december
4°C / 5°C
matige regen
20 december
4°C / 5°C
lichte regen
21 december
4°C / 6°C
onbewolkt