Goedkope Ameland boeken? De goedkoopste last minute Ameland all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Actief op Ameland

Het eiland Ameland biedt gelegenheid voor een heerlijk actieve vakantie. Je kan hier deelnemen aan allerlei activiteiten. Heerlijk ontspannen en genieten van de natuur en de dorpen op het eiland of het strand en de zee, kan hier natuurlijk ook. De stranden van Ameland zijn schoon en veilig. Al 28 jaar op rij heeft Ameland een Blauwe vlag voor haar stranden gekregen. Wanneer je verblijft in een hotel, op een vakantiepark of camping op Ameland, dan weet je dat zorgeloos kunt genieten van de stranden.

Op het eiland kunt de meest uiteenlopende activiteiten bedrijven. Van wandelen, fietsen en paardrijden, tot zweefvliegen en parachutespringen. Op Ameland is niets te gek. Er worden ook excursies aangeboden op het eiland. Niet alleen kan je het Wad of het strand op, ook zijn er culturele excursies en natuurexcursies op het eiland.

Een overtocht naar Ameland kost in de zomer periode bijna 15 euro, per volwassene. Voor kinderen zijn er gereduceerde tarieven. De allerkleinsten, tot 3 jaar oud, reizen gratis. Ga je met je auto, dan kost een overtocht Ameland bijna 100 euro extra. Het tarief voor een auto exclusief inzittenden is in de zomer ruim 95 euro.

Uitgaan op Ameland

In de 4 dorpen op het eiland zijn diverse restaurantjes, waar je overdag heerlijk een terrasje kunt pakken en een hapje eten. In de avond zijn er in de dorpen Nes en Hollum ook cafés en discotheken, waar je tot in de late uurtjes kunt uitgaan.

lees verder...

Goedkope strandvakanties ameland

0
0
0
s2sdefault

Vakantieweer ameland

Verwacht voor morgen: lichte regen
23°C 0mm
3m/s 75% 33%
25 juli
23°C / 20°C
zwaar bewolkt
26 juli
23°C / 20°C
onbewolkt
27 juli
21°C / 18°C
half bewolkt
28 juli
18°C / 17°C
geheel bewolkt
29 juli
17°C / 16°C
zwaar bewolkt
30 juli
18°C / 17°C
zwaar bewolkt