Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 10 uur
Taal: Nederlands, Papiaments
Valuta: Amerikaanse Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Gehele jaar!
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk (toon advies)

Goedkope last minute zonvakantie Bonaire (all inclusive) boeken? De goedkoopste last minute Bonaire all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

Bonaire, een waar Divers Paradise

Bonaire behoort tot de . Er wordt Nederlands en Papiaments gesproken. Men betaald op Bonaire met de Amerikaanse dollar. Bonaire is een echt watersportparadijs. Duiken, snorkelen, kayakken, kite-surfen, op watersportgebied heeft Bonaire veel te bieden. Onder het oppervlak van de azuurblauwe zee licht een fantastische wereld voor je om te ontdekken. Van de natuur op het eiland kan je genieten tijdens een rit te paard of mountainbike. Kom naar Bonaire en ontdek haar natuurlijke schoonheid, tijdens een lastminute zonvakantie.

Bonaire is een fantastisch eiland om bij te duiken. Het grootste deel van de toeristen komt om te duiken en te genieten van de levendige natuur onder het wateroppervlak. Rond het eiland zijn er talloze officiële snorkel- en duikgebieden. Bonaire word niet voor niets ‘Divers Paradise’ genoemd. Één van de snorkel gebieden die je niet mag overslaan, is het rif vlak voor het onbewoonde eilandje Klein Bonaire. Tijdens het duiken en snorkelen rond Bonaire zie je het prachtige en kleurrijke koraal en diverse soorten tropische zeedieren, zoals papegaaivissen en schildpadden.

In Lac Bay kunt andere watersporten beoefenen, zoals kite surfen of kayakken door het mangrove bos. Op verschillende plaatsen op het eiland kan je tropische vogels spotten, zoals de roze flamingo’s bij het Goto meer.

Naast de natuur zijn er nog meer bezienswaardigheden op Bonaire. Zoutwinning was een belangrijke inkomstenbron voor Bonaire. De zoutpannen met de zoutbergen en de bijbehorende slavenhuisjes zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Ook in de hoofdstad Kralendijk zijn verschillende bezienswaardigheden. Hier staan de Oudhollandse koloniale huizen en het voormalige gouverneurshuis, maar ook Fort Oranje. Ook het oudste dorp van Bonaire, Rincon mag je ook niet missen.

Uitgaan op Bonaire

Voor het uitgaansleven op Bonaire ben je aangewezen op de hoofdstad Kralendijk. Hier vind je een aantal sfeervolle terrasjes, restaurant, bars en cafeetjes. Uiteraard heeft bijna ieder hotel een restaurant waar je de lokale specialiteiten kunt eten. Kom naar Bonaire en geniet van dit ‘divers paradise’.

lees verder...

Goedkope zonvakanties bonaire

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingbonaire

Verwacht voor morgen: onbewolkt
27°C 0mm
11m/s 97% 0%
16 december
26°C / 27°C
onbewolkt
17 december
26°C / 27°C
lichte regen
18 december
26°C / 27°C
lichte regen
19 december
26°C / 27°C
lichte regen
20 december
26°C / 27°C
lichte regen
21 december
26°C / 27°C
onbewolkt