Werelddeel: Noord-Amerika
Vliegafstand: minder dan 9 uur
Taal: Engels
Valuta: Bahamaanse Dollar
Reisdocumenten: Paspoort
Beste reistijd: Lente, Winter
Reisvaccinatie: Niet noodzakelijk (toon advies)

Goedkope last minute zonvakantie Bahamas 2018/2019 boeken? De goedkoopste last minute Bahamas all inclusive vind je hier! ✓super last minutes ✓(ultra) all inclusive hotels ✓

It's better in the Bahamas

Op de  Bahamas zijn de Caribische invloeden duidelijk aanwezig. Het weer is hier prachtig en de temperatuur van de zee is nooit lager dan 20 graden. Vermaak je met de vele watersporten en bewonder het prachtige onderwaterleven in het koraal rond de Bahamas, winkel in gezellige winkelstraten en geniet van het bruisende nachtleven. De prachtige bahamas is misschien wel de meest onderschatte zonvakantie bestemming van de . Er zijn prachtige witte en zelfs roze stranden, het water is kristal helder en herbergt één van s’werelds grootste koraalriffen. De Bahamas hebben prachtige steden als Freeport en het mondaine Nassau. Het is een fantastische bestemming voor een last minute zonvakantie.

De exotische Bahamas bestaan uit vele kleine idyllische en paradijselijke eilanden. Het is heerlijk vertoeven op de palmstranden en voor de kust kan worden gezwommen met dolfijnen.Wanneer dat te gewoon is kan men, op het eilandje Big Major Cay zwemmen met de verwilderde varkens, die daar leven. De natuur op de Bahamas is prachtig en het klimaat is er heerlijk. Het is dan ook niet voor niets dat de bewoners zeggen, It’s better in the Bahamas.

De grootste eilanden zijn Grand Bahama, met de stad Freeport New Providence Island, met hoofdstad Nassau. Voor de kust van Nassau ligt Paradise Island, wat bijna volledig bebouwd is met luxe hotels en resorts. Hier kan men genieten van alle luxe die hoort bij een last minute zonvakantie Bahamas. Vanuit de steden kunnen excursies gemaakt worden. Tussen de koraalriffen kan uitstekend gedoken worden. Ook is er vol op gelegenheid voor de vele verschillende watersporten.

Uitgaan op de Bahamas

Het nachtleven vindt voornamelijk plaats in de twee grootste steden van de Bahamas, Freeport en Nassau. Ook op Paradise Island, wat tegenover Nassau ligt heeft een bruisend nachtleven. Deze gebieden zijn echt op de toeristen, die heerlijk willen stappen, gericht.Er zijn diverse bars, clubs en discotheken, maar ook een aantal casino’s om je in te vermaken.

lees verder...

Goedkope zonvakanties bahamas

0
0
0
s2smodern

Weersverwachtingbahamas

Verwacht voor morgen: onbewolkt
26°C 0mm
7m/s 100% 8%
18 november
26°C / 26°C
onbewolkt
19 november
26°C / 27°C
lichte regen
20 november
26°C / 26°C
lichte regen
21 november
26°C / 26°C
matige regen
22 november
26°C / 27°C
lichte regen
23 november
25°C / 26°C
zware regenval