Met vriendenprijsjes boek je al een zonvakantie vanaf 299 Euro met vroegboekkorting! De actie is geldig op de 3 fantastische : Mallorca, Ibiza en de Malediven. Wees er snel bij, want de vroegboek specials van Prijsvrij vliegen eruit!

Vriendenprijsjes vroegboek specials van Prijsvrij

Maledivenbeach

Zonvakantie Malediven

Een zonvakantie vol luxe, romantiek en tropische gelukzaligheid. De droom van een idyllisch bounty eiland komt hier tot werkelijkheid. De is de ultieme tropische vakantie ervaring.

Vakantie vanaf €1129,- p.p.

Mallorcacoast

Zonvakantie Mallorca

Heerlijke stranden en een bruisend nachtleven. is dé vakantie bestemming voor vele zonaanbidders. Geniet ook de prachtige natuur en cultuur van het wonder schone eiland Mallorca.

Vakantie vanaf €149,- p.p.

Ibizabeach

Zonvakantie Ibiza

Jongeren komen naar voor zon, zee en het uitgaan in de clubs, discotheken en dancefeesten. De andere kant van het eiland heeft echter veel meer te bieden dan zon, zee en feesten. 

Vakantie vanaf €209,- p.p.

 

Actievoorwaarden Vriendenprijsjes Vroegboek Specials

Met Vriendenprijsjes Vroegboek Specials boek je een super goedkope vakantie naar Mallorca, Ibiza of de Malediven.

  • De specials betreffen pakketreizen van 8 dagen (7 nachten) waarin de vlucht, accommodatie en transfers zijn inbegrepen.
  • De prijzen betreffen prijzen per persoon, zijn op basis van beschikbaarheid en gelden zolang de voorraad strekt.
  • De actieprijs geldt op vastgestelde vertrekluchthavens en geldt niet voor alle kamertypes. Dit kan verschillen per aanbieding.
  • Mochten er geen actieprijzen meer beschikbaar zijn dan betekent dit dat de betreffende dag is uitverkocht. Nieuwe actieprijzen zullen binnen 1 werkdag beschikbaar zijn. Dit kunnen ook andere vertrekdata en/of accommodaties zijn.
  • De promotie is geldig van 23 januari 2016 t/m 6 februari 2016.

Last minute zonvakanties

0
0
0
s2smodern