Natuurvakantie, heerlijk ontspannen in alle rust. Geen overdaad aan geluid uit het dagelijkse leven, maar de wind door de bomen, tjirpende vogels, burlende elanden, het geluid van golven in de branding. Met natuurreizen geniet je een oase van rust. Geniet van de frisse lucht in de bergen, de zon boven een vergeten baai op een idyllisch eiland en vergeet in deze prachtige omgeving even dat de rest van de wereld bestaat.

Waar vind je de mooiste natuur voor een vakantie

Overal op de wereld is prachtige flora en fauna te vinden. Van idyllische eilanden met goudgele stranden en prachtige koraalriffen, tot dicht begroeide berghellingen met prachtige vergezichten. Hier vind je serene rust en lijkt de drukte van iedere dag ver weg. Om deze prachtige omgevingen te vinden, hoef je niet de halve wereld voor over te reizen, dit kan ook verrassend dichtbij.

Natuurvakantie Europa

Natuur Vakantie 1

Oostenrijk, en Duitsland zijn niet alleen wintersport landen. De prachtige bergachtige gebieden lenen zich uitstekend voor prachtige lange wandelingen door bossen en pittoreske dorpjes, over alpenweiden en ze  bieden de mooiste vergezichten. In de zomer is het weer ook hier uitstekend voor een ontspannende zonvakantie in de natuur. Ga je iets verder naar het zuiden, dan zijn , en uiteraard ook prachtige bestemmingen voor een natuurvakantie. De Italiaanse Toscane wordt als één van de mooiste omgevingen gezien. Maar ook en de vele , bieden een prachtige flora en fauna.

Natuurvakantie Caribbean en Amerika

Natuur Vakantie 3

Het Caribisch gebied kent veel afwisseling in de natuur, met de Jungles van de landen in Midden Amerika, en de prachtige eilanden met hun prachtige veelzijdige natuurgebieden. Niet alleen kan men hier op land genieten van een prachtige natuur, ook onder water kan men hier de grote diversiteit aan kleurrijk zeeleven ontdekken. , ,, en , en zijn stuk voor stuk prachtige bestemmingen voor een natuurvakantie. Ook gebieden in Canada, de Verenigde Staten, en Suriname zijn uitermate geschikt voor een prachtige natuurvakantie.

Natuurvakantie Azië en Afrika

Natuur Vakantie 2

Azië heeft prachtige tropische gebieden, uitgestrekt jungles en een heerlijk warm maar vochtig klimaat. De flora en fauna hier is prachtig en leent zich uitstekend voor excursies naar de mooiste gebieden. Deze kan je afwisselen met een verblijf op prachtige rustige stranden, , , stuk voor stuk prachtige . In Afrika vind je een hele andere natuur. Uitgestrekte steppe landschappen, met grote en bijzondere dieren. Maak hier prachtige safari’s of geniet op rustige stranden. Kenia, Zambia, , en . Allen met een prachtige flora en fauna.

Duurzame vakanties

De natuur met al haar pracht en praal is bijzonder en fantastisch om te zien en te voelen. Een natuurvakantie kan een bijzondere belevenis zijn. Het is dan ook belangrijk deze prachtige natuur met al haar flora en fauna te behouden. Reisorganisaties als TUI en , houden zich dan ook bezig met duurzame vakanties. Niet alleen zijn de accommodaties duurzaam, ook proberen ze hun vliegreizen zo duurzaam mogelijk te houden en zijn de organisaties in de dagelijkse gang van zaken ook zo duurzaam mogelijk.

lees verder...

Goedkope natuurvakantie

0
0
0
s2sdefault