Meivakantie 96413851 123rf

Meivakantie zon aanbiedingen 2020. Tijdens de meivakantie kun je al heerlijk op zonvakantie naar vele aan bijvoorbeeld de Middellandse zee. Ook is het lekker vertoeven in , , en de . Vind je het niet erg om iets langer te vliegen? Boek dan een naar de in mei. Bekijk ook de beste voor de goedkoopste last minute volgende week!

Goedkope meivakanties

Wanneer is de meivakantie 2020

Voor de meivakantie in Nederland is de school gesloten in de onderstaande periode. Scholen kunnen de meivakantie met een week uitbreiden. Controleer ook de schoolgids.

Meivakantie 2020
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid

25 april t/m 3 mei 2020

25 april t/m 3 mei 2020

25 april t/m 3 mei 2020

Naar de zon in de meivakantie

Voor de zonliefhebber zijn de Caribische eilanden werkelijk een paradijs op aarde. Binnen 9 a 10 uren vliegen ben je al op één van de eilanden. De zijn met name mooi in deze tijd van het jaar. Met tropische temperaturen en een tropische verfrissende cocktail in de hand, is het volop genieten in de zon. Voor de liefhebbers van duiken en snorkelen ben je hier op de perfecte plaats. De onderwaterwereld is absoluut verbluffend. Blijf je liever iets dichter bij huis? Boek dan een last minute naar de Griekse- of . Met aangename temperaturen en vee zon, geniet je hier al een heerlijke strandvakantie.

Grand Park Turkije

Genieten van de zon aan de Middellandse zee

Is het in Nederland nog niet lekker weer om naar het strand te gaan? En wil je de meivakantie al zomers beginnen? Boek dan snel een strandvakantie. Maar waar is het mooi weer in mei? Voor een lekkere zonvakantie in mei, dan zijn en een goede keus. De gemiddelde temperatuur in Turkije ligt rond de 25 graden. De kans op regen is minimaal, hoewel er nog wel een kleine kans op een frisse wind is. De zijn in deze tijd prachtig mooi, voor een natuurvakantie, wandelen, rondrijden op een scooter en lekker snorkelen, zit je hier goed. Hoe dan ook, in mei zijn er voldoende heerlijke voor een lekkere warme strandvakantie.

lees verder...
0
0
0
s2smodern