Herfstvakantie 45842737 123rf

Met de herfst? Tijdens de herfstvakantie van liggen nog vele warme oorden in de zon, op je te wachten tegen uitverkoop prijzen. Pak snel die last minute aanbiedingen voor de herfstvakantie. Vind hier de beste tijdens de herfst met de goedkoopste vakanties naar de zon. Bekijk ook de beste voor de goedkoopste last minute volgende week!

Goedkope herfstvakanties

Wanneer is de herfstvakantie 2020

Jouw school mag afwijken van de onderstaande data voor de herfstvakantie. Dit zijn adviesdata van de Nederlandse overheid. Controleer dus ook de schoolgids.

Herfstvakantie 2020
Regio Noord Regio Midden Regio Zuid
10 oktober t/m 18 oktober 2020 17 oktober t/m 25 oktober 2020 17 oktober t/m 25 oktober 2020

Nazomer zonvakantie in de herfstvakantie

Tekort aan zonnestralen? Of nog even snel opladen voor de echte herfstdagen beginnen en de winter in aantocht is? Boek snel een zonvakantie tijdens de herfstvakantie. In oktober zijn er nog vele zonbestemmingen in Europa met aangename temperaturen en veel zon. In , de zuid Spaanse kust, is het nu vooral bijzonder aangenaam. Veelal temperaturen rond de 25 graden en nog geen regen. De eilanden in de Middellandse Zee zijn nu lekker rustig, nu het vakantie seizoen bijna voorbij is. Geen massa toerisme, maar nog wel gezelligheid en faciliteiten. Samen met mooi weer en zon, zee en strand, is het echt genieten dus!

costa adeje tenerife

Met de herfstvakantie naar de zon!

De als , Lefkos en zijn nu vooral in trek. Maar ook , en de Turkse Rivièra zijn nog bijzonder aangenaam en mooi. Voor de Italiaanse romantiek ga ju nu naar of . De , en zijn nu ook lekker rustig, voor een persoonlijke vakantie in rust, vrijheid en natuur. Aan het Spaanse vaste land ga je nu naar Benidorm, Alicante of . Hier kan je nog lekker op het strand liggen, shoppen en 's avonds gezellig de stad in. Dit alles ligt op slechts 2 tot 3,5 uren vliegen. Vind je het niet erg om iets langer in het vliegtuig te zitten? Dan liggen de altijd voor je klaar in de zon op ca 4,5 uur vliegen. Een zonnige is hier het hele jaar mogelijk. En de faciliteiten in de hotels, feestjes in het nachtleven en gezelligheid op de terrasjes gaat dan ook hier gewoon altijd door!

lees verder...
0
0
0
s2smodern