is gericht op kleinschaligheid, sfeer en genieten. Eliza zoekt naar kleine minder toeristische plekjes, waar je nog echt kunt genieten van je vakantie en je niet wordt overweldigd door massatoerisme. Je bent verzekerd van een unieke .

Over reisbureau Eliza was Here

Eliza Was Here is ontstaan in 2001 en specialist in bijzondere en unieke vakantiebestemmingen rond de Middellandse Zee. Waar iedereen links afslaat, gaat Eliza rechts. Eliza heeft een passie voor vakantie en reizen. Zo ontdek je de meest unieke plekjes. Het is altijd weer anders en ongerept. Waar de lokale bevolking nog echt blij is met jouw als bezoeker en niet alleen blij met jouw geld! Op www.elizawashere.nl boek je autovakanties of een vliegvakantie inclusief huurauto. Je bent dus helemaal vrij en hebt niets te maken met de horden toeristen welke allemaal staan te dringen en duwen voor de transfer-bus of taxi.

Uiteraard is Eliza was Here ook aangesloten bij het SGR en ANVR.

Op vakantie met een thema

Eliza was Here heeft diverse specialiteiten in vakantiethema's. Denk bijvoorbeeld aan een , een culinaire vakantie, op vakantie met kids, , vliegvakanties en autovakanties.

Alle zonbestemmingen van Eliza Was Here

lees verder...

eliza was here

Reviews 'Kleinschalige vakantie Eliza Was Here 2019'

9.4 (22 beoordelingen)
0
0
0
s2sdefault